Saudijci na sjajan način predstavili brazilsku zvijezdu

Paulinho u Al Ahliju

Saudijci na sjajan način predstavili brazilsku zvijezdu

Midhat Šljivak

Saudijski Al Ahli predstavio je danas veliko pojačanje u svom timu.

Novi član ovog tima postao je iskusni brazilski fudbaler Paulinho, a kao i uvijek Saudijci su na sjajan način najavili njegov dolazak.

Uz ritmove brazilske muzike Paulinho je predstavljen kao novo pojačanje kluba i sigurno će da će biti glavna zvijezda tima.

"Želje se ostvaruju", poručili su kratko iz redova Al Ahlija

Paulinho iza sebe ima bogatu karijeru. Igrao je u Barcelonu i Tottenham, a najviše vremena je proveo u kineskom Guangzhou Evergrandeu.

U ovom klubu je imao ogroman ugovor tokom pet godina. Uzeo je ogroman novac, ali nema dileme da će i u Al Ahliju uzeti desetine miliona.

Paulinho je tokom karijere još igrao za litvanski Vilinus, poljski Lodz, Bragantino, Corinthians.

Za reprezentaciju Brazila nastupio je ukupno 56 puta i postigao je 13 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi