Paulinho: Ne prelazim u Chelsea, to su samo špekulacije

Paulinho negira špekulacije oko Chelseaja

Paulinho: Ne prelazim u Chelsea, to su samo špekulacije

Veznjak Corinthiansa, Pailino opovrgao je navode medija da bi u januaru mogao da pređe u redove Chelseaja.

24-godišnjeg Brazilca smatraju za jednog od najtalentovanijih veznjaka na svijetu a dosta se govori o njegovom prelasku u Evropu. Bilo kako bilo, veznjak je opovrgao navode medija da bi njegova destinacija mogla biti Stamford Bridge.

 

"Još jednom vas uvjeravam da su te priče samo špekulacije. Nikada nisam ni rekao drugačije. Kad god da se pruži prilika ili da dođe ponuda ja ću biti prvi koji će svima to da kaže", rekao je Paulinho te je dodao na kraju:

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je samo još špekulacija. Nije bilo ništa. Imamo Svjetsko klupsko prvenstvo na kraju godine i u potpunosti sam fokusiran. Teško je nositi se sa takvim situacijama, ali imam porodicu i prijatelje koji mi pomažu da dam sve od sebe svaki dan".

 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije