Šokantne tvrdnje Paula Di Canija o Džeki i saigračima iz Intera

Nekadašnji kontroverzni napadač

Šokantne tvrdnje Paula Di Canija o Džeki i saigračima iz Intera

Admin Čaušević

Inter je upisao treći poraz u posljednja četiri meča Serije A i Nerazzurri se nalaze u ozbiljnoj krizi.

Svaki poraz Intera izazove dosta pažnje, a tako je bilo nakon što je Giuseppe Meazzu trijumfalno napustila Roma koja je slavila sa 1:2.

Poslije utakmice uslijedile su brojne kritike, a najdirektniji je bio Paulo Di Canio, kontroverzni bivši napadač koji je sada angažovan kao komentator.

Naime, Di Canio je izjavio da se igrači Intera uopšte ne vole što pomalo zvuče nevjerovatno.

"Nemirni su, negativni. Nema empatije, ne vole se, čini se da gledaju samo individaualni učinak i spase svoj nastup i svoju reputaciju", kazao je Di Canio.

"Bitne su to stvari, Inter ne može biti ovoliko loš da skupi četiri poraza. Svi zajedno moraju izaći iz ove sitauacije", poručio je Di Canio.

Inter je imao prednost golom Dimarca, a gosti iz prijestolnice su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist. Simone Inzaghi je poslije meča kazao da je to bila najbolja predstava njegovog tima u dosadašnjem dijelu sezone.

"Izgubili smo u našoj najboljoj utakmici sezone. Svi trebamo biti bolji. Prvi ja. Izgubili smo utakmicu u kojoj naš golman nije imao niti jednu odbranu", rekao je Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Veliki problem za Nerazzurre svakako predstavlja i odstustvo Romelua Lukakua čiji se povratak još čeka, dok u narednom periodu neće biti i Marcela Brozovića što se osjetilo protiv Rome.

U prvih osam kola Inter već ima četiri poraza te je sve dalje od vrha tabele. Inzaghi još uvijek ima sigurno mjesto na klupi, ali ako izgubi od Barcelone u Ligi prvaka te ne pobijedi Sassuolo u Seriji A mogao bi pakovati kofere.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadoodad
Paulo, moralna vertikala
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi