6

Komentari (6)

Mele
Obojica su bila krenula vrlo dobro sa karierom, na kraju ovaj u Barsu, drugi u Juve, to je bilo kao veliki zalogaj, izgubili se oba na terenu, nikad nisu pokazali sve svoje znanje, Dybala je cak trebao biti novi Messi..
miki30
Čuj nova velika razmjena, a koja je to bila prije velika razmjena?? Jesu se usrećila obadva kluba sa onom prvom razmjenom, nema šta!!
Marco_Materazzi
pa dobro znali smo da se bivsi predsjednik barcelone, bartomeu drogirao ali nismo znali i za laportea. da budem iskren ovo su ciste gluposti, prvo sta ce barci dybala koji samo poluspica moze igrati, drugo lik je propo ko zeton.
forza_juve
A eto Griezman je igračina i nije propao. Realno je da su oba igrača propala
Marco_Materazzi
@forza_juve ma druze dybala ja ne znam jel ikad u svojoj karijeri dao 20 golova za sezonu, lika nema nigdje pola sezone onda odigra 10 utakmica zaredom dobro zabije 12 golova i opet ga nema nigdje, bolji je Griezmann od njega koliko hoces.
huizju
@Marco_Materazzi Dybala je Griezmann-a izmislio fudbal.. ne ofiraj se ziv bio, Griezmann pogubljen, ne zna ni gdje je lijevo ni desko!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.