Sramotno simuliranje: Dybala pao kao da ga je neko "skinuo" snajperom

Sudija samo odmahnuo rukama

Sramotno simuliranje: Dybala pao kao da ga je neko "skinuo" snajperom

Endin Čaušević

U derbiju sedmog kola italijanske Serije A Lazio i Juventus danas su remizirali odigravši 1:1.

Juventus je poveo u 15. minuti kada je gol postigao Cristiano Ronaldo, ali je Lazio u posljednjim momentima utakmice došao do boda, a heroj je bio Caicedo koji je pogodio za 1:1.

Ronaldo je u 76. minuti morao zbog povrede van terena, a umjesto njega ušao je Paulo Dybala. Ipak, Argentinac se nije proslavio i našao se na meti kritika zbog svog simuliranja.

Sporna situacija desila se u 91. minuti kada je Dybala pao kao pokošen nakon duela s Milinković-Savićem, ali se na usporenom snimku vidjelo da kontakta uopšte nije bilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Osvaldo000
Noge da polomis uskoro ?
4 1
miki30
Pa gdje karton za ovo simuliranje?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi