Za njega je to završena stvar: Fonseca nije želio ni pričati o Džeki
Foto - EPA

Trener Rome nakon Spezije

Za njega je to završena stvar: Fonseca nije želio ni pričati o Džeki

M. Šljivak

Edin Džeko i Paulo Fonseca su u jako lošim odnosima.

Tokom sedmice je, prema pisanju italijanskih medija, došlo do žestoke rasprave između kapitena i trenera Rome i Edin je završio na tribinama za meč protiv Spezije.

Odmah se počelo pričati o njegovom odlasku iz tima. Roma je navodno spremna da ga se riješi, a nakon utakmice sa Spezijom Fonseca nije želio govoriti o kapitenu svog tima.

"Odnosi sa Džekom? Jučer sam govorio o tome i ne želim više ništa reći", rekao je Fonseca i dodao je:

"Razumijem svu radoznalost, ali više ne želim da pričam o toj situaciji. Problemi sa Edinom? Važno je samo ono što smo danas uradili na terenu, bila je to velika timska pobjeda", poručio je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj stručnjak je tako vjerovatno spasio posao u rimskom klubu, a ostaje nam da vidimo šta će biti sa Džekom u narednim danima.

Spominje se njegov odlazak iz kluba, ponuda navodno već ima i vidjet ćemo šta će se dešavati u finišu prelaznog roka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prinudni
Čuj velika pobjeda protiv Spezie pa domuze trebali ste je rasut u obje utakmice ekipa s dna tabele nemal, u dvije utakmice ti takva ekipa daje 7 golova jesil ti zdrav?
8 1
Sanska_Prangija
Ljudi moji, volim i ja dzeku, ali ne risemo o fonseci, kao sto smo i o manciniju, koemanu. Ovaj mayoral je dzeki uzeo danas definitivno mjesto u prvih 11. Pogledajmo mu samo statistiku, nemamo se sta zaliti. Roma i nema bas neku ekipu, pogotovo su na sredini tanki, a na trecem su mjestu, sa 37 bodova, jos im je 3 boda oduzetk na pocetku sezone. Znaci bili bi na 40 sada i stim drugi na tabeli, a sve do 4 mjesta je za romu veliki uspjeh ove godine..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi