Dao mu ultimatum: Gazda Rome nezadovoljan Fonsecinim rezultatima

Ponovo kiksali

Dao mu ultimatum: Gazda Rome nezadovoljan Fonsecinim rezultatima

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome poraženi su u nedjelju na svom terenu od Milana sa 2:1 u derbiju 24. kola Serije A.

Roma je tako još jednom razočarala svoje navijače i lagano gube korak za samim vrhom tabele jer se nakon novog kiksa sada nalaze na petoj poziciji, ali Napoli i Lazio koji su iza imaju samo bod manje.

Novi poraz Rome je naljutio i vlasnika ovog kluba Dana Friedkina koji je najavio da će na ljeto napraviti promjene u klubu. To se čini se prije svega odnosi na stručni štab.

Na čelu se nalazi Paulo Fonseca, a gazda Vučice nije zadovoljan poslom koji radi portugalski stručnjak i to mu je dao do znanja nakon poraza od Rossonera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji pišu da je Friedkin poručio Fonseci da mora znatno popraviti rezulteta kako bi i naredne sezone bio na klupi rimskog kluba. Ukoliko se to ne desi na kraju sezone će Roma sigurno mijenjati trenera.

Već sada se špekuliše da su Masimilliano Allegri i Maurizio Sarri kandidati da preuzmu klupu rimskog kluba na kraju sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Od kada je to neuspjeh izgubiti od Milana ?
3 1
Ters
Do juce je Fonseca kao bio glavni i umalo otjerao Dzeku, koji je legenda kluba. Nelogicno da ga sad Uprava tjera.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi