Trener Viteza

Pavić: Sadržajna utakmica, Slavija je imala više serće

Edmir Škorić

Slavija i Vitez igrali su danas meč šesnaestine finala Kupa BiH, a domaći tim je slavio nakon boljeg izvođenja penala.

"Mislim da je utakmikca bila dosta zanimljiva i sadržajna. I jedna i druga momčad imali su svoje šanse da dođu do pobjede u regularnom dijelu. Slavija je imala više sreće u penalima i ja im želim sve najbolje. Nama ostaje da se posvetimo obavezama u Premijer ligi", kazao je trener Viteza Boris Pavić.

"Igrali smo s mladom ekipom. Utakmica je bila čvrsta, mi smo pokazali karakter. Vitez je bio nadmoćniji, ipak su oni premijerligaš, ali naši igrači su pokazali da mogu. Borili su se do iznemoglosti. Imali smo i malo sreće na penale", rekao je trener Slavije Dragan Škrba.

Vidi video!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi