Pavić: Sretni smo što smo prvenstvo otvorili pobjedom

Široki Brijeg savladao Tuzla City

Pavić: Sretni smo što smo prvenstvo otvorili pobjedom

Nogometni klub Široki Brijeg je novu sezonu Premijer lige BiH otvorio pobjedom protiv novajlije u društvu najboljih Tuzla Cityja.

U posljednjoj utakmici 1. kola odigranoj sinoć na Pecari, Široki Brijeg je slavio sa minimalnih 1:0 golom Dražena Bagarića u 39. minuti iz penala.

Trener Širokobriježana Boris Pavić je istakao da je njegov tim mogao i ranije riješiti pitanje pobjednika, ali da je svejedno zadovoljan zbog upisana tri boda.

"Sretni smo što smo prvenstvo otvorili pobjedom. Znali smo da nas čeka teška utakmica, pobjeda je ipak zaslužena. Nismo na vrijeme riješili susret i bilo je neizvjesno do kraja. Ipak, na kraju čestitam svojim momcima na pobjedi", rekao je Pavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg će u 2. kolu Premijer lige BiH gostovati Krupi.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi