Pavić: Uzbuđen sam što dolazim u veliki bh. klub

Novi trener Širokog Brijega za SportSport.ba

Pavić: Uzbuđen sam što dolazim u veliki bh. klub

E. Čaušević

NK Široki Brijeg objavio je danas da je Boris Pavić novi trener ovog kluba, a na klupi stiže umjesto Gorana Sablića.

Pavić je u svojoj trenerskoj karijeri imao priliku da radi u BiH gdje je trenirao Čelik, Vitez i kakanjski Rudar. U razgovoru za SportSport.ba Pavić je potvrdio da je novi trener Širokog, te je otkrio svoje ambicije za narednu sezonu.

"U pola dva su mi javili da su pristali na moje uslove. Ja sam evo u Sinju i upravo se penjem na jednu planinu. Naravno da sam uzbuđen jer dolazim u veliki klub kada su u pitanju bh. prilike. Naslijedit ću Gorana Sablića koji je ostavio snažan utisak na Pecari i koji je moj veliki prijatelj. Rekao mi je sve najbolje i na meni je da se naslonim na njegov rad i nastavimo gdje je on stao", rekao je Pavić za SportSport.ba, te dodao:

"Sutra putujem za Široki, a u ponedjeljak potpisujem ugovor na godinu plus godinu kada će biti i prozivka igrača. Moji pomoćnici će biti Denis Ćorić, Jure Ivanković i Nikola Marić. Nemamo puno vremena, idemo raditi i opravdati povjerenje koje nam je ukazano".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi