Pavlović: Ne zanima nas tradicija, idemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat
Pavlović je nosio dres FK Sarajevo, a sutra će biti posljednja prepreka za napadače bordo tima i jedna od najvećih uzdanica Čelika u sutrašnem meču na stadionu Koševo

Golman NK Čelik pred gostovanje FK Sarajevu

Pavlović: Ne zanima nas tradicija, idemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će gostovati na Koševu kod aktualnog prvaka, ekipe Sarajeva. Za Zeničane teren na Koševu je već 33 godine neosvojiv, ali tradicije i postoje da se ruše.

Jedan od najvećih aduta u sutrašnjoj utakmici biće Bojan Pavlović golman Zeničana i bivši član kluba s Koševa, koji ove sezone brani u velikoj formi. Ovaj iskusni čuvar mreže za SportSport.ba najavio ja narednu utakmicu svoga tima.

"Dobro nam je došla ova pauza, spremili smo se za nastavak sezone, gdje želimo ostvarivati dobre rezultate. Atmosfera u ekipi je veoma dobra nakon te pobjede protiv Širokog Brijega. Očekuje nas neugodno gostovanje kod Sarajeva, oni su favoriti na svome terenu, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Niko ne razmišlja o nekim tradicijama, moramo dati sve od sebe i pokušati izvući što bolji rezultat" ističe Pavlović.

Mišljenje mnogih ljubitelja nogometa je da je golman Čelika najbolji igrač kluba u dosadašnjem dijelu sezone

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu biti zadovoljan svojom formom u ovoj sezoni, ali moram i pohvaliti ekipu, koja je u određenim utakmicama bila na visokom nivou. Ne može jedan čovjek donositi bodove, treba da čitav tim bude na nivou kako bi ostvarili dobar rezultat. Naredne utakmice će dosta značiti kada je u pitanju to gdje će Čelik biti u nastavku sezone. Ima još dosta da se igra, puno je bodova u igri, ali u narednim utakmicama je bitno što više bodova osvojiti jer kasnije će sigurno biti lakše", kazao je Bojan Pavlović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pjanke_1
E pasa tebe ce istok docekati objerucke
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi