Golman Sarajeva pred Radnik

Pavlović: Uzdrmani smo, ali zašto ponovo ne bismo napravili niz pobjeda?

Golman Bojan Pavlović bio je ponajbolji pojedinac Sarajeva u Širokom Brijegu gdje je tim s Koševa poražen 0:1 uz izrazito nedopadljivu igru.

U prvom poluvrmenu Sarajevo je i moglo dobiti prolaznu ocjenu, ali drugo je bilo daleko od očekivanog. Iako su promijenili taktiku za ovaj meč i prvi put zaigrali u formaciji 4-3-3, napad nije dobio na kvaliteti. Iako su defanzivno stajali vrlo čvrsto, nije ih bilo u tranziciji. Sarajevo nijednom nije uputilo šut u okvir gola Bilobrka.

"Malo smo uzdrmani posljednjim rezultatima koji nam ne idu u korist. Ali, počeo je play-off i ni u jednoj utakmici nema izrazitih favorita. Mi moramo gledati sebe, pred nama je teško gostovanje, ali idemo u Bijeljinu s namjerom da što prije nađemo izlaz iz rezultatske krize."

Pavlović smatra da su krize neminovne, ali da je najbitnije da ne traju dugo. Poseban razlog za istu nije našao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa nema tu nešto specijalno, takve stvari se dešavaju. Ništa nismo lošiji i ne radimo drugačije u odnosu na prethodnu polusezonu koju smo odigrali dobro i efikasno. Pružali smo sjajne partije i napravili niz pobjeda, ne vidim razlog zašto ne bi ponovo uradili tako nešto."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi