Pavlovića želi klub iz Serie B
Foto: EPA

Bh. fudbaler mijenja klub

Pavlovića želi klub iz Serie B

Defanzivac bh. reprezentacije Daniel Pavlović će gotovo sigurno napustiti redove Sampdorije. 

Pavlović nije u potpunosti opravdao epitet pojačanja u timu iz Genove i sudeći prema pisanju italijanskih medija, ovog ljeta će biti dostupan na tržištu, a nije isključeno ni da ostane na Čizmi.

Nakon što je za njegove usluge pokazao interes prethodni klub Frosinone, sada se u igru uključila i Pescara koja će naredne sezone loviti povratak u društvo najboljih, odnosno Seriu A. 

Pavlović se u protekloj sezoni nije mnogo naigrao u dresu Sampdorije. Odigrao je svega devet utakmica u prvenstvu, čemu je uveliko kumovala i povreda koljena zbog kojeg je van stroja bio tri mjeseca. 

Zbog povrede također neće biti u konkurenciji za predstojeću kvalifikacionu utakmicu Bosne i Hercegovine i Grčke. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi