Pavlyuchenko potpisao za klub koji nema ni na Wikipediji

Nekadašnji napadač Tottenhama

Pavlyuchenko potpisao za klub koji nema ni na Wikipediji

Endin Čaušević

Nekadašnji reprezentativac Rusije, Roman Pavlyuchenko, pronašao je novi angažman čime je iznenadio fudbalsku javnost.

Ovaj ruski napadač je nekada nosio dres Tottenhama, ali je na kon tri sezone 2011. godine napustio londonski klub. Pavlycehno se tada vratio u Rusiju gdje je nastupao za Lokomotiv, Kuban i Ural.

Ipak, nedavno je ovaj 35-godišnji napadač nakon samo jedne sezone odlučio napustiti Ural, a danas je pronašao novi angažman. Naime, Pavlychenko je potpisao za Ararat iz Moskve, klub za koji je rijetko ko čuo.

Engleski mediji su objavili danas da je ruski napadač ovim dotakao dno karijere, te su šokirani što novi klub nekadašnjeg napadača Tottenhama nema ni stranicu na Wikipediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi