Payet mijenja klub, ali ostaje u Londonu?

Arsenal želi francuskog igrača

Payet mijenja klub, ali ostaje u Londonu?

Endin Čaušević

Dimitri Payet ove sezone pružao je fenomenalne partije u dresu West Hama, a isto je nastavio i u dresu Francuske.

Payet je u minuloj sezoni postigao nekoliko fenomenalnih golova za londonsku ekipu, a kruna je bio spektakularan gol u prvoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Rumunije. Francuz je sjajnim igrama skrenuo na sebe pažnju mnogih evropskih klubova.

Ipak, mediji u Engleskoj vjeruju da će on napustiti West Ham, ali da bi i dalje mogao ostati stanovnik Londona. Naime, Payet se nalazi na meti Arsenala, a Arsene Wenger već je kontaktirao ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je danas za engleske medije potvrdio da se Payet dugo nalazi na njegovom radaru, te da se kaje što ga nije prije dvije sezone doveo na Emirates. Ipak, menadžer Arsenala vjeruje da će Payet nakon Evropskog prvenstva potpisati ugovor s Arsenalom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi