Payet u ugovoru ima klauzulu koja brine sve u West Hamu

Problemi u najavi

Payet u ugovoru ima klauzulu koja brine sve u West Hamu

Najbolji fudbaler West Hama Dimitri Payet u ugovoru sa londonskim klubom ima klauzulu o kojoj se do sada malo pisalo.

Francuski reprezentativac bi u slučaju ispadanja West Hama iz Premier lige bio slobodan napustiti klub za svega 15 miliona funti, što je objektivno daleko niži iznos od njegove realne cijene.

West Ham ove sezone igra katastrofalno i nalazi se tek na 17. mjestu na tabeli sa 12 bodova, što je svega tri boda više od posljednjeplasiranog Swanseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači West Hama s pravom brinu za opstanak u društvu najboljih, a na Slavenu Biliću i njegovim fudbalerima je zadatak da se pod hitno 'probude' i spase od ispadanja, koje bi prouzrokovalo ogromne finansijske gubitke, a Francuz bi bio samo njihov mali dio.

Kada je riječ o Payetu, za njega se svakako zanima nekoliko najvećih evropskih klubova, a pominje se čak i transfer u Kinu koji bi mogao biti realizovan već u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi