21

Komentari (21)

VladaFBIH
Bilino Polje vrijedi ko Vrapcici, Velez, He Salakovac, sjeverni logor zajedno.
nemozetako
Vrijedilo je dok je repka igrala, vise ne vrijedi. Preorite i zasadite lubenice ili bostane, imacete neke koristi od toga.
franjo25z
Dabogda ti sin zeta doveo.....ljubi mu fesliju
nemozetako
ahahahahhahahahahah jel to najbolje sto mozes smrdo jedan??? prc prc prc Realnost je da je UEFA vama napravila stadion, vi niste marke ulozili, nezz sta se kurcite sa tim kad nije vas stadion.
Scarface
Dodaj jos tu Breg Beli
Scarface
Ta nece igrat u Vrapcicima ili pod Belim Bregom..najjaca im tribina stajanje..cuj stajanje hahaha
nemozetako
Habahab Bijeli brijeg je primio ekipe kakvo Bikini polje nece nikad( ne racunajte reprezentaciju)
franjo25z
Kome je uefa napravila....klosari uzeli ste pare za grbavicu ....sto je uefa dala svima jedino vi lafo se javili na.konkurs....gead zenica je sama obnovila stadion....auefa je napravila trening kamp....konju glupi......vama kanton i drzava i uefa pomazu da prepravite oranice....
nemozetako
Ja sam Rodeni a ne Manijak. Moj klub je Velez a ne Zeljeznicar. Vama je sve napravila marke niste ulozili i tu nasao da pricas da ste vi to. Nemate vi para da platite troskove struje i vode a kamoli da stadion napravite
Scarface
Sve se pitam, hocel repka ikad zaigrat bilo gdje u Mostaru...Bog joj dao da zaigra
andi
Bogami neče,Velez dere sve redom,rade dobro,imaju čist klub bez dugova i repova..a naš Čelik zapravo gnjide koje godinama vode klub,dovode otpatke iz premijer lige,i prve federalne,A KADA DOVODIŠ NIŽE RAZREDNE IGRAČE TEŽIŠ NIŽE RAZREDNOM RANGU.nikoga istina ne treba da vrijeđa..
VladaFBIH
Sretno i tebi i Celiku.
Zvatic
Kakav si jebo ocu mater.
nemozetako
Odlican igrac za federalne uslove(ako ne vjerujete pitajte Ovcine i Behrama). Vidi se da vasa uprava razmislja pozitivno, skuplja najkvalitetnije federalne igrace kako bi dogodine mogli da se bore sa Olimpikom za ulazak u PL. A covjek dosao da odigra makar jednu polusezonu u PL, jer ce vrlo brzo nazad.
andi
potpuno si u pravu druže
nemozetako
Pa normalno da necemo igrati, tu si upravu. Mi ulazimo aBd, a vi ispadate. Ali gledajte to sa pozitivnije strane. Smanjujete putne troškove i troškove smještaja. Vecina timova vam je blizu. Kakanj, Jajce, Gračanica, Travnik. Jedino imate malo da putujete do Bihaća i Čapljine.
DamirT
Sta se vi iz Veleza kurcite kao da cete biti prvaci Premijer lige,a niste ni usli jos u nju
nemozetako
Logicno da cemo biti prvaci. Mlatimo sve redom. Za vas ne smao da smo PL, nego smo tim koji moze igrati Ligu prvaka. Ako ne vjerujete pitajte Mladost Kakanj, Sarajevo ili Goska ko je bolji tim. Cak sta vise volio bi da se prije pocetka drugog dijela sezone odigra generalna tekma izmedu vas i nas pa da vam zavalimo jedno 5 6 komada za poluvrijeme.
DamirT
Uopste nisam iz Zenice...
nemozetako
Dobro jutro vidite li ista od smoga. Haha kompleksi vam proradili. Oduvijek ste bili fudbalska bitch, i u bivsoj SFRJ a ev i sada. Realno ne bi mõgli minimqlno 5 federoligasa pobjediti. Olimpik, Tosk, Zvijezda, Rudar, Igman bi vas satrali. Velez necu spominjati je smo za vas liga prvaka. Srusite bilino polje i napravite parking da ljudi imaju gdje parkirati. Ne treba vam stadion kad repka vise kod vas ne igra
Scarface
Nema vise komunjarske juge da vam se stimaju kupovi marsala tita (yebo vas on). Sto se tice stadiona da napravite jos dva ne vrijede kao BP.. Zivim za dan kad ce repka igrat u Mostaru, a znas kad ce igrat nece nikad..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.