Posljednje pojačanje Čelika

Pecelj: Došao sam u veliki klub, spreman sam na pritisak

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u drugom dijelu sezone vjeruju da će biti bolji nego jesenas, nekoliko igrača je otišlo iz kluba, nekolicina je došla, koji tek trebaju da pokažu hoće li biti pojačanja.

Posljednja je akvizicija Zeničana je Ljubiša Pecelj. Ovaj lijevi bek u Zenicu je došao iz Zvijezde Gradačac, kako bi na lijevom beku zamijenio Dinu Bevaba, a u izjavi za SportSport.ba istakao je kako je svjestan u kakav klub je došao...

"Odradio sam danas prvi trening, bilo je dobro, drago mi je što sam došao u ovako jedan klub, kao što je Čelik, koji ima veliku tradiciju. Ja obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim očekivanja stručnog štaba, navijača i svih u klubu", ističe Pecelj.

Svjestan je pritiska koji ga očekuje na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se minutaži, dat ću sve od sebe na treninzima da se nametnem treneru. Očekivanja u drugom dijelu su da popravimo poziciju na tabeli. Kada je u pitanju pritisak, naravno spreman sam, došao sam u veći klub nego u kojem sam igrao, veći je rang i mislim da se s time mogu nositi", kazao je Pecelj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VladaFBIH
Bilino Polje vrijedi ko Vrapcici, Velez, He Salakovac, sjeverni logor zajedno.
11 1
andi
Bogami neče,Velez dere sve redom,rade dobro,imaju čist klub bez dugova i repova..a naš Čelik zapravo gnjide koje godinama vode klub,dovode otpatke iz premijer lige,i prve federalne,A KADA DOVODIŠ NIŽE RAZREDNE IGRAČE TEŽIŠ NIŽE RAZREDNOM RANGU.nikoga istina ne treba da vrijeđa..
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi