Peco: Nema kalkulacija, želimo se u Bijeljinu vratiti neporaženi

Ofanzivac Radnika pred Mladost

Peco: Nema kalkulacija, želimo se u Bijeljinu vratiti neporaženi

Naredno kolo Premijer lige BiH za nogometaše Radnika donosi gostovanje u Doboju kod Kaknja kod Mladosti.

Duel je ovo dvije momčadi iz sredine tabele, pa stoga nema sumnje da će biti neizvjesno, međutim u taboru Radnika ne skrivaju optimizam i nadu da se u Bijeljinu mogu vratiti neporaženi.

Uoči utakmice ofanzivac Demir Peco je kazao da je Radnik u ovom momentu kvalitetnij, no svjestan je da se to mora dokazati na samom terenu.

"Uz dužno poštovanje prema protivniku kojeg izuzetno cijenim, mi smo kvalitentiji, ali to moramo pokazati na terenu. Jednostavno rečeno, mi u ovu utakmicu moramo ući sa dosta elana i agresivnosti kako bismo došli do bodova. Nemamo kalkulacija, u timu svi želimo da se sa gostovanja vratimo neporaženi", kazao je Peco.

Optimista je i trener Mladen Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas teška utakmica jer ekipa Mladosti nema šta da izgubi, igraće na rezutat vrebajući svoju šansu da postignu pogodak. Nemamo razloga da se pribojavamo, ali ne smijemo se opustiti i reći 'lako ćemo'. Danas svi igraju nogomet i nema lakih protivnika. Smatram da jednom disciplinovanom igrom možemo doći do željenog rezultata koji će nam omogućiti da se približimo gorenjem dijelu tabele", riječi su Žižovića.

Utakmica se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 13:30 sati.

Top Komentari

Metropoljac
E moj Peco, nisi se ni vidio na utakmici koliko si prepotetno najavljivao zajedno sa Žižovićem da 'igrom' možete doći do željenog rezultata koji će vam omogućiti da se približite gorenjem dijelu tabele. Prikazana igra je put koji vodi prema dnu tabele. Mjesto na kojem se trenutno nalazite je nerealno za kvalitet igre koju ste prikazali u Doboju. Nije mi jasno na čemu se temelji vaša prepotencija. Jedino je Sloboda na vašem nivou dok su svi drugi pokazali mnogo više kad su u pitanju utakmice u Doboju. U svakom slučaju puno sreće u narednim utakmicama i više poštovanja protivnika
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi