Radnik poražen u Zenici

Žižović: Čudna utakmica, Čeliku želim da završi ispod nas

S. Mlaćo

Radnik je danas poražen u Zenici od Čelika. Domaći su slavili pogotkom Ševke Okića sa 1:0, te upisali peti poraz ove sezone. 

Svoje viđenje meča u Zenici dao je šef struke gostiju Mladen Žižović.

"Čudna i zanimljiva utakmica sa naše strane. U prvom poluvremenu smo dominirali, imali kontrolu utakmice, te smo znali kako Čelik igra. Imaju kvalitetne pojedince, no i pored toga nismo uspjeli to da zaustavimo. Imali smo uslove za igru, do nas je, nismo napravili konkretnije stvari, pogotovo u drugom dijelu gdje i nismo imali dobrih prilika", kazao je Žižović.

"Moramo postizati pogotke, jednostavno imamo taj probem, pogotovo u gostima. Čeliku želim puno sreće i da bude iza nas. Imali smo sjajnu priliku prije gola Čelika, ali to je fudbal. Nisam zadovoljan rezultatima u gostima", dodao je Žižović.

Top Komentari

muha
"Domaci su slavili pogotkom Sevke Okica sa 1:0, te upisali peti poraz ove sezone." Bravo Mlaco.
19 1
Mr.Balboa
E cuj ti zelis,a ja tebi zelim da zavrsis u drugoj ligi jer celik je klub o kojem mozes da sanjas samo!!!
16 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije