Krenuo sam na golmana, a onda vidio ono što ni kamera nije imala u kadru

Oduševio navijače Barcelone

Krenuo sam na golmana, a onda vidio ono što ni kamera nije imala u kadru

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u četvrtak su u z dosta muke nakon produžetaka pobijedili niželigaša Cornellu sa 2:0 u meču Kupa kralja.

Barcelona je uspjela da prođe dalje, ali su se protiv Cornelle namučili dosta više nego što su to planirali.

Katalonci su u regularnom dijelu meča promašili dva penala, a gol su zabili početkom prvog produžetka kada je strijelac bio Ousmane Dembele.

Konačnih 2:0 postavio je Braithwaite u posljednjim sekundama, ali kod ovog gola je glavna priča Pedri. Ovaj veznjak je otkriće sezone u veznom redu Barcelone, te je još jednom oduševio navijače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedri je izašao sam na golmana domaćih i umjesto da zabije gol on je odlučio da asistira Braithwaiteu, a nakon meča poručio je da su mu asistencije nekada draže od golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovaj Pedro je za Pjanica izmislio fudbal
3 7
Mele
Momak sa 18 godina u prvih 11, do sve govori , to je nekada samo Messi mogao.Danas jos moze Ansu Fati. ali je povrijedjen.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi