Zvijezda Barcelone na FIFA 23 konačno liči na sebe nakon dva neprepoznatljiva izdanja

Drastična promjena

Zvijezda Barcelone na FIFA 23 konačno liči na sebe nakon dva neprepoznatljiva izdanja

Endin Čaušević

Ljubitelji videoigrica s nestrpljenjem očekuju prodaju FIFA 23 koja je zakazana za 30. septembar.

EA Sports tradicionalno krajem septembra predstavlja novo izdanje igrice FIFA, a mnogi jedva čekaju da probaju kako izgleda FIFA 23.

Već sutra će oni najveći zaljubljenici imati priliku da naruče novo izdanje FIFA-e, a ova igrica će se standardno naći u prodaji već dan kasnije.

Očekuje se da će cijena igrice biti oko 60 dolara kao što je to već nekoliko prethodnih godina. Interes za FIFA 23 je zaista ogroman i jasno je da će američka kompanija i ovaj put zaraditi ogroman novac.

Pojedinci su već imali priliku da testiraju novu igricu, a ono što je mnoge posebno oduševilo jeste grafika koja izgleda zaista kao da gledate uživo neku utakmicu.

Čini se da je grafika dovedena do savršenstva kada je u pitanju FIFA 23, a posebno se jedan igrač Barcelone našao tu kao najbolji primjer.

Oglasi

Naime, riječ je o Pedriju koji prethodna dva izdanja ove igrice baš i nije ličio na sebe, ali ovaj put su u EA Sportsu napravili fantastičan posao.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst

Što se tiče izgleda fudbalera Barcelone razlika je zaista drastična. No, on nije jedini primjer za to jer je grafika ove godine zaista odlična, ali treba istaći da već sada ima nekih stvari koje će morati da se poprave.

Pedri González on Twitter: "Excited for this new season as a #FIFA23  Ambassador! 🎮🔥 Let's get my shooting stats right! 😉 @EASPORTSFIFA  https://t.co/9KJ1E1hSxA" / Twitter

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni koji su imali šansu da zaigraju FIFA 23 prijavili su neke sitne greškice koje će vjerovatno biti otklonjene do početka prodaje, ali jasno je da će takvih stvari sigurno biti još uvijek kao i svake godine.

Međutim, još jednom pokazalo se da je FIFA vjerovatno jedna od najpopularnijih igrica svih vremena, a kakav napredak se u svemu ostvarilo prethodnih 10 godina najbolje govori grafika.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti