To nije očekivao: Pedri otkrio kako ga je Messi iznenadio

Oduševljen ponašanjem Argentinca

To nije očekivao: Pedri otkrio kako ga je Messi iznenadio

E. Čaušević

Barcelona je ovog ljeta iz Las Palmasa dovela 17-godišnjeg Pedrija i to se pokazao kao pun pogodak.

Pedri je stigao u Barcelonu kao rezervna opcija u veznom redu, ali mi je Ronald Koeman pružio šansu koju je on odlično iskoristio. Ovaj tinejdžer je oduševio navijače svojim igrama i pokazao da je pred njim zaista blistava budućnost.

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je deset mečeva u svim takmičenjima i uspio je postići dva gola. Ovaj mladi veznjak je priznao da je došao u klub kako bi učio od iskusnijih igrača i to mu ide jako dobro.

U tome se izdvaja najviše Lionel Messi koji dosta pomaže igračima koji su tek stigli u klub. Pedri je otkrio da ima s njim sjajan odnos, te da mu uvijek daje neke savjete.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je fantastičan čovjek i uvijek je tu da vam pomogne. Mislio sam da neću s njim puno pričati, ali on me baš iznenadio. Na terenu mi uvijek daje savjete i to je ono što svaki kapiten treba da radi", rekao je Pedri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Mi nemamo vise nista
1 0
crni1000
eto nasa liga, pa opet komentiraj te, pozovi onog ili ovog, evropsko dno!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi