Pedro: Veoma sam sretan u Chelseaju

Španac konačno proigrao

Pedro: Veoma sam sretan u Chelseaju

Španski krilni fudbaler Pedro Rodriguez rekao je za engleske medije da je veoma sretan u ekipi Chelseaja.

Pedro je u oktobru mjesecu prošle godine otkrio da je imao razgovore sa predsjednikom Barce Josepom Bartomeuom oko povratka u katalonsku ekipu. Ti razgovori došli su samo 12 mjeseci nakon što je Pedro dres Barce zamijenio dresom Chelseaja. Španac je imao veoma slabu prvu sezonu u novom klubu, ali ove sezone igra zaista sjajno i nema razloga da napusti klub.

To je potvrdila i njegova posljednja izjava:

"Ovo je najbolji trenutak za mene u ovom klubu, ali također i najbolji trenutak za klub otkad sam ja ovdje. Veoma sam sretan ovdje. Dobro je kada ste na vrhu tabele u Premiershipu te napredujete u FA Kupu. Na pravom smo putu. Prošla sezona je bila veoma teška za mene i za klub, ali ove godine je situacija potpuno drugačija", rekao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španac je ove sezone u Premiershipu odigrao 22 meča te je postigao šest golova, a tome je dodao i tri pogotka u dva meča u FA Kupu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi