Pedro zna razliku između Chelseaja i Barcelone

Sve je lakše u Barceloni

Pedro zna razliku između Chelseaja i Barcelone

Edmir Škorić

Pedro bi večeras mogao zaigrati protiv bivšeg kluba u susretu osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone.

Pedro je osvojio 20 trofeja u karijeri, uglavnom dok je nastupao za Barcelonu, iz koje je 2015. godine otišao u Chelsea.

"Bilo je to nevjerovatno vrijeme koje sam proveo u Barceloni. Barca je jedan od najvećih timova na svijetu i lakše je osvojiti titule kada igraš u Barceloni nego u Chelseaju. Barca ima najbolje svjetske igrače poput Messija i sretan sam što sam bio dio te lijepe priče", poručio je Pedro, koji je dodao:

"Sada je sve drugačije, sada nosim plavi dres i s velikim ponosom mogu reći da igram u Chelseaju. Nadam se da ću se 'osvetiti' Barceloni i da ćemo je izbaciti u dvije utakmice".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pedro je prošle sezone osvojio ligu s Chelsejaem i zasad mu je to jedini trofej na Otoku, dok je u Kataloniji pet puta bio prvak Španije, osvajao je tri Kupa Kralja, tri naslova Superkupa Španije, tri naslova Lige prvaka, dva Superkupa Evrope i dvaput je osvajao Svjetsko klupsko prvenstvo.

Ovaj krilni nogometaš je u dresu Barcelone odigrao 321 utakmicu i postigao je 99 golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi