Peh za Edina Džeku, hoće li igrati protiv Reala?

Di Francesco u neočekivanim problemima

Peh za Edina Džeku, hoće li igrati protiv Reala?

Roma će sutra u okviru 5. kola grupe G Lige prvaka ugostiti Real Madrid, a trener italijanskog kluba noć pred veliku utakmicu nije mogao saznati gore vijesti.

Italijanski mediji javljaju da se Edin Džeko povrijedio na posljednjem treningu pred meč sa Realom i da je njegov nastup protiv trostrukog uzastopnog prvaka Evrope pod velikim upitnikom.

Džeko se pred kraj treninga požalio na bolove u mišiću, pa ostaje da se vidi hoće li ga ovaj peh na treningu onesposobiti za duel sa Realom.

Ne treba ni naglašavati koliki bi hendikep za Romu bio da Džeko ne bude u stanju da nastupi protiv Real Madrida, a njegov status bi trebao biti poznat sutra ujutro.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Roma je u prvoj utakmici protiv Reala odigranoj na Santiago Bernabeu izgubila sa ubjedljivih 3:0.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Sta ce ti Dzeko protivReala kad imas skoro pa siguran prolaz dalje a protiv Udinesa ga ostavljas na klupi a treba ti pobjeda
14 0
Harisss
Ovo je borba za prvo mjesto u grupi. Ako bi Roma pobijedila za prvo mjesto bi bio dovoljan i remi protiv Plzena a samim tim bi Roma bi u nokaut fazi izbjegla najbolje timove Evrope. Mada se slazem misljenjem da moraju voditi racuna o tom cetvrtom mjestu koje vodi dogodine u LP.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi