Peh za Metalleghe: Hasanhodžić mora na pauzu

Jajčani traže novog defanzivca

Peh za Metalleghe: Hasanhodžić mora na pauzu

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea u Ljubuškom se spremaju za drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Damir Beća zadao je žestok tempo svjestan da je pred njegovim izabranicima mnogo posla u nastavku sezone. Treneri i nogometaši u pripremnom dijelu najviše se pribojavaju povreda, koje je vrlo teško zaobići.

Tako se na jednom od treninga jučer povrijedio sjajni defanzivac Emrah Hasanhodžić. Hasanhodžić je ove zime odlučio ostati na Mračaju zbog čega su čelnici Metalleghea bili veoma sretni, no sada će morati na pauzu.

Naime, defanzivcu je pukla loža i sigurno ga neće na terenu biti duže od mjesec i pol dana. Pokvarilo je to sjajnu atmosferu u redovima Kraljeva, pa je trener Beća i njegov stručni štab na mukama pred drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasanhodžić je bio starter i važna poluga u timu, te Beća sada mora tragati za njegovom zamjenom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi