Peh za Vrančića: Zbog povrede pauzira tri sedmice

Povreda došla u najgori trenutak

Peh za Vrančića: Zbog povrede pauzira tri sedmice

Mario Vrančić, koji u posljednje vrijeme igra u životnoj formi, primoran je određeno vrijeme provesti van terena.

Vrančićev (29) doprinos u proboju Norwicha na prvo mjesto u Championshipu bio je ogroman. Ovaj bh. nogometaš je na posljednje četiri utakmice uz jednu asistenciju postigao i dva pogotka, od čega su oba bila protiv direktnog rivala Leeds Uniteda, međutim zbog povrede sada će morati pauzirati.

Saopštili su to i britanski mediji, navodeći kako je Vrančić povrijedio ligamente skočnog zgloba, te da ima lakše nagnječene stopala, a period oporavka će navodno trajati oko tri sedmice. 

Povremeni reprezentativac BiH je probleme s povredom imao i na startu sezone, nakon čega se vratio spremniji i bolji, a u Norwichu vjeruju da će tako biti i sada.

Ove sezone Vrančić je za Norwich odigrao 24 utakmice u Championshipu postigavši pritom sedam pogodaka uz pet asistencija.

Top Komentari

MirzaBarucic
Vrancic pruza odlicne partije u dresu Norvica, pa me malo cudi zbog cega ne dobija poziv u repku. Mislim, daleko je korisniji od jednog Kodre.
2 0
RASanticeva
Kad neće - neće ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi