Pejić: Nadam se da Alihodžić neće imati posljedica

Nakon udara groma na treningu

Pejić: Nadam se da Alihodžić neće imati posljedica

Samir Mlaćo

Pomalo nevjerovatna scena desila se jučer na treningu nogometaša Orašja. Naime, dok su se Orašani vrijedno spremali za subotnji duel drugog kola Prve lige Federacije protiv Bratstva, desio se udar groma koji je povrijedio dvojicu igrača popularnih Labudova, a više njih također zatražio je pomoć ljekara.

O tome šta se tačno desilo na treningu Orašja za SportSport.ba je otkrio član ovog kluba Matijas Pejić.

"Radili smo trening na glavnom terenu i uigravali ekipu za subotu. Sve je bilo normalno, kišica je padala i bio je vjetar, a po takvom vremenu smo trenirali milion puta. I nakon 15-tak minuta odjednom je udario grom, a najgore je prošao mali Adin Alihodžić, dok Antonio Vidović ima opekotinu na ruci. Pored njih, još 5-6 igrača je bilo na pregledima, ali oni su svi oke",  prisjeća se Pejić pomalo nevjerovatnih scena.

Pejića smo pitali za zdravstveno stanje dvojice igrača koji su izvukli najdeblji kraj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Alihodžić je prevezen u Tuzlu, a Vidović je ostao u Orašju. Alihodžiću u Tuzli rade preglede  i danas bi se trebalo više znati šta i kako je. Nadam se i vjerujem da nikakvih posljedica ne bi trebalo biti", dodao je Pejić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije