Pejić: Znamo kvalitete i mane Branitelja

Zvijezda dočekuje Branitelj

Pejić: Znamo kvalitete i mane Branitelja

Fudbaleri Zvijezde odlučni su u svojoj namjeri da se vrate u BHT Premijer ligu BiH. 

Izabranici Nedima Jusufbegovića u prošlosedmičnom derbiju savladali su Metalleghe s minimalnih 1:0 i tako zaostatak za Jajčanima smanjili na jedan bod, a seriju od četiri vezane pobjede će pokušati nastaviti i protiv Branitelja.

"Pobjeda u derbiju je dodatno poboljšala samopouzdanje u našoj svlačionici i napravili smo veliki korak ka ostvarenju cilja, a to je povratak u društvo najboljih. Sada je najbitnije da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima", kazao nam je defanzivac Matijas Pejić i potom se osvrnuo na utakmicu.

"Upoznati smo vrlo dobro sa kvalitetama Branitelja, ali i sa manama. Branitelj ne zaslužuje ovako nizak plasman na tabeli, međutim mi smo maksimalno motivisani da, i bez nekoliko igrača na raspolaganju, ostvarimo pobjedu", istakao je 28-godišnji Pejić na kraju razgovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pejić je Zvijezdu pojačao  u ljetnom prijelaznom roku, a tijekom dosadašnje karijere još je nosio dresove Veleža, Slobode, Orašja i češke Zbrojevke Brunn. Upisao je i jedan nastup za "A" reprezentaciju BiH.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije