Pekerman: Nadam se da će James zaigrati, ali jaki smo i bez njega

Kolumbijski selektor o ponajboljem fudbaleru

Pekerman: Nadam se da će James zaigrati, ali jaki smo i bez njega

Kolumbijski selektor Jose Pekerman ukratko je najavio predstojeći meč osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Engleske, a najviše je govorio o Jamesu Rodriguezu.

Vjerovatno najbolji kolumbijski fudbaler morao je zbog povrede mišića napustiti duel sa Senegalom već u 31. minuti, a njegov nastup protiv Engleske je i dalje pod znakom pitanja.

"Nadam se da će James biti u mogućnosti da zaigra protiv Engleske. Ne mogu garantovati da će tako biti, ali mislim da smo prilično stabilni i jaki i bez njega", rekao je iskusni selektor Kolumbije.

Pekerman je otkrio i da će Jamesa, u slučaju da ipak ne bude mogao igrati, u prvoj postavi zamijeniti Luis Muriel.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Utakmica osmine finala između Kolumbije i Engleske igra se večeras s početkom u 20 sati na stadionu Spartaka u Moskvi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi