Pele ne želi izlaziti iz kuće: "U depresiji je..."
EPA

Otkrio sin Edinho

Pele ne želi izlaziti iz kuće: "U depresiji je..."

Teme:

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena Pele proživljava teške trenutke.

Zdravstveno stanje brazilske legende već neko vrijeme nije najbolje. Zbog problema s kukovima Pele nije u stanju hodati i potrebna su mu invalidska kolica, a sve to mu stvara depresiju i nerado napušta kuću.

Otkrio je to njegov sin Edson Cholbi do Nascimento, pod nadimkom Edinho, u razgovoru za TV Globo.

"On je veoma nestabilan. Ugrađen mu je vještački kuk, a oporavak nije bio idealan. Teško se kreće i to mu stvara depresiju. Zamislite, bio je kralj, bio je uvijek posebna ličnost, a sada ne može da hoda. Teško mu je", izjavio je Edinho, pa dodao:

"Ne želi da izađe iz kuće, sramota ga je da ga neko vidi."

Pele je, podsjetimo, svojevremeno nastupao za reprezentaciju Brazila od 1957. do 1971. godine i za to vrijeme je osvojio tri Svjetska prvenstva, dok je skoro cijelu klupsku karijeru proveo u Santosu.

U oktobru će napuniti 80 godina.

Top Komentari

Śmeker007
Hahahhahahah PELE 3x osvojio SP i uz to znamo kakav igrac je bio, CR jedan od najboljih i osvojio EP, a Messi jedan od najboljih nije osvojio ni Copa Americu a da ne pricamo o SP, i onda kazu on je najveci svih vremena hahahah hahaha hahahaha WTF!!!!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi