Pellegrini: Guardiola mi je poremetio atmosferu

Čileanac nakon kraja sezone

Pellegrini: Guardiola mi je poremetio atmosferu

Fudbaleri Manchester Cityja su sinoćnim remijem protiv Swanseaja obezbijedili četvrtu poziciju u Premiershipu.

Tim sa Etihada će u kvalifikacijama za plasman u elitno klupsko takmičenje voditi Pep Guardiola, koji je, prema riječima Manuela Pellegrinija, krivac što Manchester City nije ostvario bolji plasman u ovoj sezoni. 

"U trenutku kada je Guardiola objavio da će preuzeti Manchester City, poraženi smo u dvije ključne utakmice, kod kuće protiv Leicestera i Tottenhama. Atmosfera u tom trenutku nije bila onakva kakva bi trebala biti kada se borite za titulu. Događalo se puno stvari koje najradije ne bih detaljno analizirao", izjavio je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čileanski stručnjak se već oprostio od navijača Manchester Cityja, a kao naredna destinacija u njegovoj karijeri najčešće se spominje Valencia. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi