Pellegrini o porazu od Cityja: Razlika između ekipa nije 0:5
(Foto: EPA)

Menadžer Čekićara

Pellegrini o porazu od Cityja: Razlika između ekipa nije 0:5

M. Šljivak

West Ham je očajno otvorio novu sezonu engleske Premier lige.

Na svom terenu Čekićari su pregaženi od Manchester Cityja sa 0:5, menadžer londonskog tima Manuel Pellegrini smatra da ovaj rezultat na odražava pravu razliku između timova.

"Prvo želim reći da rezultat ne pokazuje pravu razliku između ova dva tima. Na sreću su postigli prvi gol, a kada City povede, onda su najopasniji. Moramo poboljšati igru u odbarni i biti mnogo agresivniji. I iz ovakvih poraza se mogu izvući pozitivne stvari", rekao je Pellegrini.

Također, i on je komentarisao VAR koji je novina na terenima Premiershipa ove sezone:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije se lako navići na VAR, ali smatram da će rezultati biti mnogo vše fer kada se bude koristio u pravim trenucima. Fudbal je toliko brz i nemoguće je da sudije sve vide. Ovo će poboljšati fudbal", rekao je Pellegrini.

West Ham u narednom kolu gostuje Brightonu.

Top Komentari

amadeus21
Ocajni West Ham.. razlika je i veca..Zali Boze bacenih para za Hallera i Fornalsa, momci ce bezveze propast...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi