Manchester City na startu pomeo West Ham

Izabranici Pepa Guardiole nemilosrdni

Manchester City na startu pomeo West Ham

S. Grebović

Utakmicom West Ham-Manchester City otvoren je današnji program prvog kola engleske Premier lige koja je zvanično startovala jučer.

Građani su gostovali u Londonu kod West Hama i na kraju su deklasirali Čekićare sa 0:5.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo puno ubuđenja sve do 25. minute kada je Walker probio po strani i ubacio, a efektno pogodio Gabriel Jesus za 0:1. U nastavku je na terenu postojao samo jedan tim.

Sterling je upisao het trik pogađavši u 51., 75. i 90. minuti, dok je Aguero bio precizan sa bijele tačke u 85. minuti i to nakon što je ponovljen penal jer su neki igrači domaće ekipe prije sudijskog zvižduka ušli u šesnaesterac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izabranici Pepa Guardile su još jednom dokazali da su i ove sezone najozbiljni kandidat za titulu i ove sezone u kojoj su već stigli osvojiti jedan trofej, onaj Community Shielda kada su u finalu savladali Liverpool prošle nedelje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samsung
Grb Igmana i Metaleghea u komentarima, a igraju Goražde Metaleghe, nikad da naučite?
0 0
Mostar
Ajmo Toskovci sjebit ove placenike olimpicke..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi