Pellegrini pred potpisom za Milan

Ide na San Siro

Pellegrini pred potpisom za Milan

Edmir Škorić

Bivši menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini uskoro bi mogao da postane novi trener Milana.

Prema španskom izdanju La Segunda, čileanaski stručnjak je otputovao u Milano kako bi završio pregovore i potpisao ugovor s Rossonerima.

Jedini kamen spoticanja u ovoj situaciji je Milanova neizvjesna budućnost, pošto klub još nije otišao u ruke novim vlasnicima. 

Milan je završio tek sedmi prošle sezone i ostao je bez Evrope, a Pellegrini bi za cilj trebao da ima povratak Milana u sami vrh italijanskog nogometa. Bilo bi previše ako bismo rekli i evropskog...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pellegrini je u prošlosti vodio Villarreal i Real Madrid, te Manchester City, s kojim je osvojio naslov prvaka Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi