Pellegrini: Sumnjao sam, a onda smo dali treći gol
FOTO: EPA

Građani slavili u Ukrajini

Pellegrini: Sumnjao sam, a onda smo dali treći gol

Manchester City je sinoć u Ukrajini savladao Dynamo u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka. 

Tim sa Etihada je na Olimpijskom stadionu u Kijevu slavio rezultatom 3:1, a nakon utakmice presretan je bio i trener Manuel Pellegrini koji je priznao da je imao dozu sumnje u pojedinim trenucima utakmice.

"Veoma dobar rezultat. Nije još uvijek gotovo, ali vrlo je dobro imati dva gola prednosti. Na 2:1 sam imao trenutaka kada sam sumnjao da ćemo pobijedii, ali onda smo dali treći gol i riješili pitanje pobjednika u Kijevu. U fudbalu je važno da nikada ne pomislite da je gotovo, međutim taj treći gol nam daje samopouzdanja pred revanš", izjavio je Manuel Pellegrini.

Svoj komentar je dao i Vincent Kompany. 

"Imamo prilično dobru šansu da prođemo, a ranije to nismo uspjeli. Izgledali smo kao tim koji je gladan uspjeha. Svaka utakmica za nas je prioritet, nije lako predvidjeti u kojem ćeš takmičenju ostvariti uspjeh", smatra Belgijanac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš će biti odigran 15. marta na stadionu Etihad u Manchesteru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi