Penal za Genou je bio jako sumniv, a sada je jasno zašto sudija nije pogledao VAR snimku
Criscito je na kraju pogodio za 1:1

Gosti su možda i oštećeni u ovoj situaciji

Penal za Genou je bio jako sumniv, a sada je jasno zašto sudija nije pogledao VAR snimku

S. Pašalić, foto: EPA

Atalanta je danas u uzbudljivoj utakmici savladala Genou u gostima sa 2:1.

Gosti su poveli golom Muriela sa bijele tačke u 64. minuti, a Genoa je do izjednačenja stigla u 91. minuti kada je Criscito također sa bijele tačke bio precizan za 1:1.

Ipak, Atalanta je u 95. minuti stigla do sva tri boda nakon što je Duvan Zapata postigao fenomenalan gol.

Trener gostiju, Gian Piero Gasperini je bio na kraju zadovoljan i smatra da je njegov tim učinio dovoljno da zasluži pobjedu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, pitanje je da li bi Gasperini bio zadovoljan da je ostalo 1:1, posebno zbog toga što je penal Genoe bio jako sumnjiv, a sudija na kraju nije dobio informaciju iz VAR sobe da pogleda tu situaciju.

Čini se da je sada jasno i zašto se to desilo s obzirom da je prema izvještajima Sky Sportsa postojao problem sa radio vezom između VAR sobe i glavnog sudije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi