11

Komentari (11)

Analiticar077
Kako mozete tvrditi da nije, ako ga pogadja u ruku sto je logika sa ove kamere onda je penal. Svaka cast za sudiju. Ispravno donesena odluka.
gaziiiiJAaaa
Ako je ovo PENAL, onda je morao biti i PENAL za SLOBODU protiv Zelje(Bogiceviceva BANANA)...ali ne sikirajte se, vratit ce sudije Sirokom u sljedecim kolima, ipak su oni UGROZENI..
MirzaBarucic
Ako je ovo penal, onda je MORAO biti penal za Želju protiv Veleža. Al' nije lako biti *****, jelde gaZija smradu? Đaba vam je, ove godine je titula željina. Pocrkajte.
AnijakManjo
Guzili te rodjeni, kao od majke goli. Gaziiijaaa im supak, dao na izvoli!!!
Terminator
penal čist kao suza.Visoko podignuta ruka,ostvaren kontakt sa loptom=penal.
SikterRajvoSamosa
Teska situacija... ruke visoko dignute iznad ramena.. koliko znam po novim pravilima penal
seibeg
ne čini se, igranje rukom i sudija svira penal, a šta je trebao da pusti da se igra nastavi ? molim vas pa nije rukometna utakmica, pravila su jasna, visoko podignuta ruka igranje rukom u petercu i sprečavanje na taj način protivničkog igrača da dođe do lopte i izgledne situacije za postizanje pogotka, sudija je ispravno postupio, aferim sudija, da ih ima više ovakvih koji pravadno sude.
adaStolac
Prvo je igrac citya izgleda u ofsajdu, a zatim nepostojeci prekrsaj tj penal za city
xavi26
igrac koji je u ofsajdu ne utice na igru. A ''kazneni udarac'' je smijesno i komentarisati..
omer
Sirokobrijezani su osteceni ovdje. Nema ovdje ni ''p'' od penala. Treba biti realan.
ceSoloInter
iznenadio je i goste hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti