Penasso i Handžić se priključili treninzima Veleža

Novosti iz Mostara

Penasso i Handžić se priključili treninzima Veleža

M. Maksimović

Bivši napadač Mladosti iz Doboja kod Kaknja Leiner Garcia Penasso i Faris Handžić priključili su se jučer treninzima Veleža. 

Riječ je o napadaču iz Kolumbije koji je prije Mladosti igrao u Njemačkoj u nižim ligama, te bivšem fudbaleru Sarajeva koji je posljednji angažman imao u Slovačkoj.

Hoće li dvojac uskoro potpisati ugovore znat će se u narednim danima. Prethodno je Velež angažovao Mehmeda Ćosića iz Radničkog, Almina Abdihodžića iz Jedinstva i Mustafu Mujezinovića iz Bosne iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon treninga u dvorani i teretani, Rođeni će uskoro trenirati i na otvorenom. Prvi pripremni meč zakazan je za subotu, a protivnik će biti Olimpic, dok je u utorak na programu test sa Vitezom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi