Pep Gaurdiola i Manchester City u velikim problemima
FOTO - EPA

Aguero i dalje van stroja

Pep Gaurdiola i Manchester City u velikim problemima

A. Beganović

Prvi susret u Premiershipu Manchester City će odigrati u ponedjeljak protiv Wolverhamptona.

Uoči duela sa Wolverhamptona iz Manchester Cityja stižu loše vijesti. Naime, šef struke Pep Guardiola za otočke medije je istakao da na najboljeg strijelca u historiji kluba Aguera neće moći još dugo računati.

"Znali smo da je povreda ozbiljna. Radi na oporavku, mora doći u formu. Dugo je odSutan i nije od onih igrača koji se brzo oporavljaju. Mislim da će biti spreman za jedan do dva mjeseca", izjavio je Guardiola.

Podsjetimo, Aguero se povrijedio 22. juna u meču protiv Burnleyja. Odmah je podvrgnut operativnom zahvatu koljena. Pretpostavljalo se da će biti spreman za otvaranje nove sezone, no ipak prognoze se nisu pokazale tačnim.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi