Guardiola žali za Julijom Roberts, a Manchester United jedva dočekao da provocira Španca

Bizaran nastup na press konferenciji

Guardiola žali za Julijom Roberts, a Manchester United jedva dočekao da provocira Španca

E. Čaušević

Pep Guardiola briljirao je sinoć na press konferenciji nakon što je Manchester City deklasirao Leipzig sa 7:0 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Iznenadio je izjavom da mu je žao što jedan od njegovih uzora Julia Roberts neće posjetiti Etihad čak i da tri puta zaredom osvoji ovog takmičenje, a onda je stigla i provokacija iz Manchester Untieda.

Guardiola je bio itekako raspoložen nakon što je njegova ekipa priredila pravi debakl gostima iz Njemačke i porazila ih čak sa 7:0 u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka.

Glavna tema na press konferenciji bio je Erling Haaland koji je zabio sinoć čak pet golova, ali mnogima nije jasno bilo zašto ga je Pep Guardiola izveo iz igre već u 63. minuti i onemogućio da s još jednim golom ispiše historiju ovog takmičenja.

Nakon toga Guardiola se osvrnuo na činjenicu da je izborio četvrtfinale Lige prvaka šesti put zaredom, ali je poručio da mu to nije bitno i objasnio je to svima na poprilično neočekivan način.

"Ja sam gubitnik što se tiče Lige prvaka. I da je osvoji tri puta zaredom bit ću gubitnik. Da vam kažemo nešto. Imam tri uzora u životu, a to su Michael Jordan, Tiger Woods i Julia Roberts. Julia je došla u Manchester i nije nas posjetila, nego je išla da posjeti Manchester United", rekao je Guardiola i nastavio.

"To mi je dokaz čak da i ako osvojim Ligu prvaka i dalje ću biti gubitnik. Ona je prije nekoliko godina posjetila Manchester i to ne u vrijeme Sir Alexa kada je United dominirao već u periodu kada smo mi bili bolji i uspješniji. I šta je uradila? Pa, otišla je na Old Trafford".

Oglasi

Mnogima nije bilo jasno zbog čega je Guardiola uopšte spominjao popularnu američku glumicu, te kakve veze ona uopšte ima s njegovim podvigom u Ligi prvaka.

No, na Teatru snova su to očito spremno dočekali jer su već jutros odlučili da provociraju Guardiolu, te su se prisjetili posjete popularne glumice njihovom klubu koja se desila prije nekoliko godina.

"Podsjećanje na dan kada je Julia Roberts posjetila Old Trafford", objavio je United na zvaničnoj stranici, a svima je jasno ko dan šta je cilj bio njihove objave.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Julia Roberts posjetila je Old Trafford u novembru 2016. godine kada je pratila meč protiv West Hama koji je završen remijem 1:1.

Nakon utakmice je bila i na terenu i napravila nekoliko fotografija, a i upoznala je pojedine tadašnje igrača Uniteda među kojima se izdvajaju Wayne Rooney i Michael Carrick.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676205495
Pa sta ce ona u plasticni klub dolazit,vjerum da ona ni ne zna da postpji man city??
2 0
MaDaj
Covijek ih Trolla a oni shvatili ozbiljno hahahahha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi