Pep Guardiola naredno Cityjevo pojačanje pronašao u Benfici?
Grimaldo se istakao kao prvi izbor Pepa Guardiole, a navodno su ga Cityjevi skauti pratili u posljednjih nekoliko sedmica.

Želi lijevog beka Benfice

Pep Guardiola naredno Cityjevo pojačanje pronašao u Benfici?

E. Oštraković

Manchester City spreman je u narednom prijelaznom roku svoju ekipu pojačati sjajnim lijevim bekom Benfice, Alexom Grimaldom.

Građani su u potrazi za novim lijevim bekom, nakon što je Mendy počeo samo 13 utakmica u prvenstvu od svog dolaska u klub.

Grimaldo se istakao kao prvi izbor Pepa Guardiole, a navodno su ga Cityjevi skauti pratili u posljednjih nekoliko sedmica.

Mundo Deportivo tvrdi da je sjajni lijevi bek, koji je posgitao četiri gola i upisao pet asistencija u dresu Benfice u ovoj sezoni, skrenuo na sebe pažnju Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, osim Cityja, Grimalda bi u svom timu rado vidio i Unai Emery, te se predpostavlja da će i Arsenal poslati ponudu za mladog reprezentativca Španije.

Grimaldo je ove sezone svake četiri utakmica upisao pogodak ili asistenciju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi