Bijesni Pep Guardiola izgubio živce na press konferenciji i žestoko odgovorio novinarima
FOTO: EPA

Dosadilo mu pitanje o novcu

Bijesni Pep Guardiola izgubio živce na press konferenciji i žestoko odgovorio novinarima

Esmer Oštraković

Večeras će skoro pa sigurno biti riješeno pitanje novog prvaka Engleske. Sve bi trebalo biti dosta jasnije nakon što utakmicu odigraju Tottenham i Manchester City.

Naime, ekipa Manchester Cityja vodi bitku za prvo mjesto u Premiersipu sa Arsenalom. Trenutno su Topnici prvi sa jednim bodom prednosti, ali i sa jednom utakmicom više.

Upravo tu zaostalu utakmicu Manchester City igra večeras u gostima protiv Tottenhama, te će mnoge stvari biti jasnije nakon te utakmice.

Arsenal i Manchester City imaju odigrati još po jednu utakmicu narednog vikenda, a očekuju se pobjede obje ekipe na domaćem terenu. To znači da upravo večerašnja utakmica može riješiti pitanje pobjednika.

I dok traje borba ova dva kluba novinari su ponovo iznervirali Pepa Guardiolu jer su rekli da smatraju da je novac mnogo zaslužan za uspjeh Manchester Cityja.

Oglasi

Ovaj put Španac nije mogao ostati miran, te je žestoko odgovorio novinarima.

"Dosadno je? Nije. Teško je. Jer ranije je novac bio u pitanju. To je razlog zbog kojeg je Manchester United trebao osvojiti sve titule.

Na drugom mjestu Chelsea je trebao osvojiti sve titule, na trećem mjestu sve titule trebao je osvojiti Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni su potrošili mnogo više novca od nas u posljednjih pet ili šest godina. Trebali bi biti tamo, ali nisu tamo", rekao je ljutiti Guardiola.

Naravno, svima je jasno da je Manchester City potrošio ogroman novac i da je to jedan od razloga zbog kojeg je ovaj tim "preko noći" postao tako neko i nešto u svijetu fudbala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Interista
****y samo ima novac i ****o od trenera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi