Guardioli 200 miliona eura za pojačanja, prioritet mu je napadač iz Serije A

City će tražiti nove igrače

Guardioli 200 miliona eura za pojačanja, prioritet mu je napadač iz Serije A

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola dobio je 200 miliona eura za transfere.

Očekuje se da Manchester City uloži ogroman novac u pojačanja tokom ljeta, a Pep Guardiola za cilj ima vrhunskog napadača jer će gotovo sigurno Sergio Aguero napustiti Etihad.

Tako će Pep ostati na jednom napadaču Gabrielu Jesusu, ali sa 200 miliona koliko će dobiti za pojačanja, imat će priliku da kupi pravog golgetera.

Engleski mediji tvrde da je njegova prva želja Romelu Lukaku iz Intera. Belgijanac je imao izuzetnu sezonu u Interu i prvi je strijelac ekipe koja se bori za Scudetto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Guardiola vjeruje da bi Belgijanac mogao sjajno proći u napadu kad iza sebe ima sunarodnjaka Kevina de Bruynea.

Lukaku itekako ima iskustva igranja u Premier ligi jer je nosio dres WBA, Chelseaja, Evertona i Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Jbt svake godine isto, čovjek potroši more para na pojačanja, i kažu dobar trener. Pa treba odati poštovanje onom Hasenhüttelu iz Southhamptona ili Streichu iz Freiburga što iz godine u godinu prave nerealne rezultate sa prosječnim igračima.
7 1
krems_krems12
Dobijes odrijesene ruke, dovedes koga god zelis i onda ti kazu da si najbolji trener. Ove igrace i Nikola Nikic moze voditi osvojio bi isto trofeja kao Guardiola
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi