Pep Guardiola se rukovao sa Sarrijevim pomoćnikom, pa ubrzo požalio
Guardiola je nakon meča odlučio da se rukuje sa članovima stručnog štaba Chelseaja, no jedan od njih ga je nečim uvrijedio

Šta mu je dobacio?

Pep Guardiola se rukovao sa Sarrijevim pomoćnikom, pa ubrzo požalio

E. Škorić

Manchester City je večeras u Londonu doživio prvi poraz u Premier ligi. 

City je poražen od Chelseaja s 2:0, a Pep Guardiola je po završetku meča imao jednu neugodnu situaciju.

Jedan od pomoćnika iz stručnog štaba Maurizija Sarrija očigledno je nečim uvrijedio Guardiolu, pa je ovaj brzo izvukao svoju ruku nakon prethodnog pozdrava.

Nije za sada poznato šta je to jedan od članova stručnog štaba Chelseaja rekao Pepu, no prema reakciji katalonskog trenera jasno je da nije ništa lijepo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi