City demolira Real, ali reakcije Pepa Guardiole su nešto posebno

Katalonac presretan

City demolira Real, ali reakcije Pepa Guardiole su nešto posebno

Midhat Šljivak

Manchester City od 37. minute vodi protiv Real Madrida s 2:0. Oba gola za Građane postigao je Bernardo Silva, a golove je na poseban način doživio menadžer engleskog kluba Pep Guardiola.

City se nalazi na pragu finala Lige prvaka. Građani razbijaju Real Madrid na Etihadu i već je nakon 37 minuta igre 2:0 u korist domaćeg tima.

Oba pogotka za City postigao je Bernardo Silva. Prvo je zabio za 1:0 u 23. minuti, a zatim u 37. minuti zabija i za ogromnih 2:0.

OVDJE pogledajte drugi gol Bernarda Silve u večerašnjem meču.

Oglasi

Naravno, na poseban način je pogotke proslavio Pep Guardiola. Katalonac srcem i dušom protiv najvećeg rivala iz Madrida znao je kako da se raduje i on je trenutno najsretniji na svijetu.

[twitter]https://twitter.com/AAudhli/status/1658917124587372544[/twitter]

City je nakon prvog poluvremena na korak od plasmana u finale Lige prvaka. Trofej je to kojeg godinama sanjaju u plavom dijelu Manchestera i pehar zbog kojeg su i doveli katalonskog stručnjaka na klupu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, bez obzira na rezultat Real Madrid nikad ne treba otpisivati. Kraljevi su mnogo puta pokazali da su istinski čarobnjaci Lige prvaka i City će ih sigurno shvatiti veoma ozbiljno.

Boljeg iz večerašnjeg duela u finalu čeka Inter koji je s ukupnih 3:0 u polufinalu savladao gradskog rivala AC Milan. Finale je na rasporedu 10. juna u Istanbulu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bacise
Zna čovjek da je LP osigurana.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi