Razotkrivena je jedna od najvećih tajni Pepa Guardiole

Sjajni trener Manchester Cityja

Razotkrivena je jedna od najvećih tajni Pepa Guardiole

Admin Čaušević

Pep Guardiola je pod velikim udarom kritika u posljednje vrijeme nakon što je Manchester City ispao od Rela Madrida u Ligi prvaka. 

Guardiola je poznat kao veoma opsesivan tip po pitanju taktike te voli da drži sve konce u svojim rukama i vrlo često posvećuje mnogo pažnje svakom detalju.

Za razliku od mnogih popularnih ličnosti u svijetu sporta Guardiola nema svoje profile niti na jednoj od društvenih mreža.

Ipak, izgleda da to nije tako. Ugledni The Athletic tvrdi da je uspješni trener Građana pronašao alternativno rješenje.

Naime, ovaj list tvrdi da Guardiola koristi nekoliko lažnih profila kako bi pratio komentare na njegov račun, ali i račun njegove ekipe.

Iako se u prvi mah čini da Pepa i ne zanima previše šta misle drugi čini se da nije tako jer je očigledno da ga zanima svaki komentar ili objava.

Tako su engleski mediji uspjeli da otrkiju još jednu od dobro čuvajnih tajni jednog od najboljih trenera u historiji fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi u ovoj državi podržavaju Liverpool. Novinari, mediji, svi. To je zbog toga jer Liverpool ima nevjerovatnu historiju u evropskim takmičenjima. U Premier ligi nemaju jer su osvojili samo jednu titulu u 30 godina", rekao je Guardiola u nedjelju nakon pobjede nad Newcastle Unitedom.

Upravo nakon te izjave postalo je jasno da je Pep itekako upoznat sa dešavanjima na društvenim mrežama i da jako dobro zna šta se piše o njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi