Pep Guardiola upravi Arsenala predložio trenera

Nasljednik Wengera je...

Pep Guardiola upravi Arsenala predložio trenera

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola ima ideju ko bi mogao da naslijedi Arsenea Wengera na klupi Arsenala.

Wenger je poslije 22 godine rada odlučio da napusti Arsenal, pa će Topnici u sezonu 2018/19 ući s novim menadžerom, mada za sada nije poznato ko bi to mogao da bude. Ali ako pitate Pepa Guardiolu, on nema dilema.

"Vieira je spreman da postane vrhunski trener. Vjerovatno je puno kandidata za Arseneovog nasljednika, ali Arsenal mora izabrati najboljeg. Uvjeren sam da je Vieira spreman za ovaj posao", poručio je Guardiola, dodavši:

"Vieira je talentovan, njegov potencijal će se definitivno vidjeti jednog dana. Pratio sam ga i mislim da je dosta dobar trener".

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam je Wenger naglašavao ranije da je Vieira neko ko bi mogao da bude u budućnosti menadžer kluba iz sjevernog Londona. Francuz je za Arsenal odigrao 279 utakmica i postigoa je 29 pogodaka.

Osim njega, kandidati za Wengerovu poziciju su Luis Enrique, Massimiliano Allegri, Brendan Rodgers, Carlo Ancelotti i mnogi drugi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
odlazkom wengera odlazi i jedna filozofija. dolazak novog imena moze popraviti ili pogorsati stanje u klubu.ali sam gotovo siguran da ce novi trener nemilice trositi(mada nije ni wenger tu nevin,placo je i on igrace skupo drugo je to sto nije znao)samo se nadam na kvalitetna pojacanja.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije