Pep nakon drugog poraza u sezoni: Tek je decembar, ima još da se igra...
Manchester City danas nije imao pravu završnicu u vrhu napada. Uzalud je katalonski stručnjak bacio sve karte u napad, jer je Crystal Palace odigrao sjajan meč (Foto: EPA)

Menadžer Građana nije nezadovoljan

Pep nakon drugog poraza u sezoni: Tek je decembar, ima još da se igra...

M. Šljivak

Manchester City doživio je drugi poraz u sezoni.

Tim Pepa Guardiole je u 18. kolu Premiershipa iznenađujuće poražen od Crystal Palacea sa 2:3, te su Građani sada četiri boda iza vodećeg Liverpoola.

Međutim, menadžer Građana Pep Guardiola nije nezadovoljan nastupom svog tima, iako su izgubili važne bodove.

"Počeli smo jako dobro i stvarali smo šanse. Postigli smo sjajan gol, a oni su zatim prešli centar dva puta i zabili su dva gola", rekao je Guardiola, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Treći gol... Ne možemo na ovakav način praviti penale. Moramo izbjegavati ovakve stvari. Fudbal je takav. Imali su tri šuta, dali su tri gola. Sada je komplikovano, ali ćemo se boriti do posljednje sekunde. Tek je decembar, ima još dosta do kraja i pokušat ćemo se oporaviti i vratiti se pobjedama", istakao je Guardiola.

Naredni meč Građani igraju za četiri dana, a imat će teško gostovanje na King Power stadionu kod Leicestera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti